Auns Berichten der Wach und Patrouillendienste


helke sander - Auns Berichten der Wach und Patrouillendienste

Títol original: Auns Berichten der Wach und Patrouillendienste
Títol en castellà/català: De informes, de patrullas y vigilancias (episodi 1, 5 i 8)
Directora: Helke Sander
País: Alemanya
Producció: Helke Sander Filmproduction, 1984
Guió: Helke Sander
Fotografia: Martin Gressmann
So: Gunther Kortwich
Muntatge: Ursula Höf
Interpretació: Silvia Klaas (episodi 1), Nina Frano¬szek, Jochen Baumert, Domi¬nique Horwitz (episodi 5), Dinko Bogdanic, Burg¬hart Klaußner (episodi 8)
Durada: 25′
Versió: Versió original subtitulada en espanyol
Distribució: Helke Sander Filmproduction
Edició de la Mostra: 22ª Edició – 2014 / 23ª Edició – 2015
Secció: Retrospectiva: Helke Sander / Manifestos fílmics feministes I
Sinopsi: Episodi 1 (10 minuts): Una dona puja amb els seus dos fills petits a una grua i llisca per un dels braços fins a l’extrem. Des d’allí llança pamflets. Algun motiu haurà tingut. “Jo podia entendre que una dona tenia raons molt valedores per decidir una acció que posés els seus fills davant un perill tan contundent. M’interessava allò que implicava una acció d’aquest tipus; el motiu real no m’importava”.
Episodi 5 (9 minuts): L’escena transcorre a l’entrada d’un passatge subterrani. Un home agredeix un altre que està violant una dona. Després d’alliberar-la de l’agressor, continua violant-la ell mateix. Un tercer home intenta salvar a la dona del seu segon agressor. Novament, el salvador es converteix en agressor.
Episodi 8 (6 minuts): El venedor d’una botiga de porcellana es nega a donar informació sobre el preu d’un mirall a un client que l’atreu i repel•leix al mateix temps. La reacció del client potencial és desproporcionada: destrueix el mirall.