Granada 30 años después, 5000 feminismos más


Cecilia Barriga - Granada 30 años después, 5000 feminismos más

Títol original: Granada 30 años después, 5000 feminismos más
Títol en castellà/català: Granada 30 años después, 5000 feminismos más
Directora: Cecilia Barriga
País: Espanya
Producció: Coordinadora de Organizaciones Feministas, 2010
Guió: Cecilia Barriga
Gravació d’imatges: Eunate Romero, Transi Fernández, Juan Brenes, Marian Royo, Rebeca López, Colectivo d-generadas+lasdel8+ et. al, Cecilia Barriga
So: David Mantecón
Muntatge: Cecilia Barriga
Durada: 52 minuts
Versió: original espanyola
Format de projecció: Betacam SP
Distribució: Cecilia Barriga cbarriga@yahoo.com
Edició de la Mostra: 19ª Edició – 2011
Secció: Militàncies de la memoria
Sinopsi: El desembre del 2009 es van celebrar a Granada les Jornades Feministes Estatals, amb el títol Granada 30 años después: aquí y ahora. Cecilia Barriga assumeix l’encàrrec de la Coordinadora Estatal d’Organitzacions Feministes de realitzar un documental de les jornades, per tal d’enregistrar aquesta trobada i fer-ne memòria històrica.
Les jornades es van celebrar durant tres dies i estaven organitzades a l’entorn de quatre eixos: Identitats com a ficcions; Cossos i sexualitats; Crisi, globalització i acció feminista; i Noves representacions, nous contextos.
El documental reflecteix bona part dels continguts que s’hi van debatre, però sobretot ha sabut captar l’ambient de reflexió, l’entusiasme i la subversió que van acompanyar la trobada. A partir de les imatges gravades espontàniament i cedides voluntàriament, fa un retrat relacionant els debats teòrics i les consignes de la manifestació on van acudir 5.000 persones, tot fent evident les diverses identitats que sostenen els feminismes d’avui en dia.